20 Haziran 2019 09:17 | Son Güncelleme: 20 Haziran 2019 09:18

Geri dönüyor! Herkes Beşiktaş dedi ama...

Beşiktaş’ın eski kalecisi Fabri transfer görüşmesi yapmak üzere İstanbul’a geldi. Uruguay asıllı İspanyol file bekçisinin, kaleci sorunu yaşayan Fenerbahçe ile görüştüğü iddia edildi.

(Güneş)

Beşiktaş'tan Fulham’a transfer olan ancak forma şansı bulamayan Uruguay asıllı İspanyol kaleci Fabricio Agosto Ramirez ‘Fabri’, transfer görüşmeleri yapmak üzere Türkiye’ye geldi. Fabri’nin ismi bir ara Beşiktaş ile de anılırken, Siyah-Beyazlılar’ın Karius ile devam kararı alması nedeniyle bu oyuncuyla ilgili transfer düşüncesi olmadığı öğrenildi. Başarılı file bekçisinin Fenerbahçe ile görüştüğü ileri sürüldü.

TAKIMI KÜME DÜŞTÜ

Türkiye'den ayrılırken gözyaşlarına hakim olamayan ve Beşiktaş’ta oynarken ikiz çocukları dünyaya gelen Fabri’nin, mutlu olmadığı İngiltere’den ayrılmak istediği öğrenildi. İspanyol kaleci Beşiktaş’ta oynadığı 2 sezonda 87 maça çıkarken, 1 şampiyonluk yaşamıştı. Fabri'nin, 6 milyon euro karşılığında gittiği Fulham, sezon sonu Premier Lig’e veda etti. Yıldız kalecinin bu nedenle ayrılık kararı aldığı öğrenildi.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE