26 Mayıs 2016 19:57 | Son Güncelleme: 26 Mayıs 2016 19:58

Gökhan Gönül'den sert açıklama

Sarı Lacivertlilerde Gökhan Gönül'ün kupa finalinde Galatasaray'a karşı oynanacak maçta yedek başlayacak olması camiada şok etkisi yarattı. Bunun üzerine basında oynamak istemediğine dair bir takım haberler çıkan tecrübeli oyuncu, haberlere tepki gösteren tecrübeli oyuncu sert ifadelerde kullandı.

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası Finalinde Galatasaray ile karşılaşacak.

Sarı Lacivertlilerde Gökhan Gönül'ün yedek başlayacak olması camiada şok etkisi yarattı.

Yıldız ismin bu kritik maçta yedek başlayacağı açıklandı ve bunun üzerine basında tecrübeli oyuncu ile ilgili oynamak istemediğine dair haberler ortaya çıktı.

İddia edildiği gibi hoca ile aramızda herhangi bir dialog kesinlikle yaşanmadı.

— Gökhan Gönül (@_gokhangonul) 26 Mayıs 2016

Yalan haber yapmaktan ne zaman vazgeçersiniz bilmiyorum ama gerçekten "Şeref ve haysiyet yoksunusunuz".

— Gökhan Gönül (@_gokhangonul) 26 Mayıs 2016

Kaldıki forma kimsenin tapulu malı değil hoca kimi isterse onu oynatır.

— Gökhan Gönül (@_gokhangonul) 26 Mayıs 2016

Bunun üzerine Gökhan Gönül maça bir buçuk saat kala kendisine ait Twitter adresinden açıklama yaptı ve sert ifadelerde bulundu.

İşte Gökhan Gönül'ün açıklamaları;

"Kaldıki forma kimsenin tapulu malı değil hoca kimi isterse onu oynatır.Yalan haber yapmaktan ne zaman vazgeçersiniz bilmiyorum ama gerçekten "Şeref ve haysiyet yoksunusunuz".İddia edildiği gibi hoca ile aramızda herhangi bir dialog kesinlikle yaşanmadı."

 

Diğer Haberler

Bosphorus Cup 25. yılını kutluyor
CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
CANLI DİNLE
TEK BAŞINA
Cem Dizdar