21 Temmuz 2017 13:44 | Son Güncelleme: 21 Temmuz 2017 13:46

Göksel Gümüşdağ: Galatasaray taraftarları kusura bakmasınlar

Medipol Başakşehir'de Başkan Göksel Gümüşdağ, Kerim Frei ve Manuel da Costa'nın imza törenininde Galatasaray açıklaması yaptı.

 Başakşehir'de Başkan Göksel Gümüşdağ, Kerim Frei ve Manuel da Costa'nın imza törenininde Galatasaray'ın Östersunds'a elenmesinin ardından Başakşehir'den atılan tweet hakkkında açıklamada bulundu.

Medipol Başakşehir resmi twitter hesabından Galatasaray'dan transfer ettikleri Aurelien Chedjou'nun fotoğrafıyla sarı-kırmızılı takıma bir mesaj göndererek, 'Bu zor gecenin ardından Medipol Başakşehir'e transfer olmak isteyen tüm taraftarlara kapımız açık'' ifadelerine yer verilmişti. Göksel Gümüşdağ şöyle konuştu;

"ÜZDÜYSEK KUSURA BAKMASINLAR"

"Galatasaray elendi, futbol adamı olarak tabii ki üzüldüm. Bazen bu işleri çok ciddiye alışıyoruz. Galatasaray'ı seviyoruz ama bu bir oyun. İki dostun birbirine attığı tvit, bu bir şaka. Galatasaray da Beşiktaş'a atmıştı. Beşiktaş ile burun buruna yarış yürüttük birbirimize attık. Bunların futbolun doğasında olduğunu bilmemiz lazım. Maksat bazen aşmış olabilir. Sosyal medayadaki arkadaşaları ikaz ettim. Bu tip espiriler olabilir. Ege'de deprem oldu onlar daha önemli bunları dikkate almayalım, kusura bakmasınlar"

 

 

 

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
Z RAPORU