22 Nisan 2017 21:21 | Son Güncelleme: 22 Nisan 2017 21:21

Göksel Gümüşdağ olaylar sonrası özür diledi

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Çaykur Rizespor maçının ardından yaşanan olaylar nedeniyle basın mensuplarından özür diledi.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Çaykur Rizespor maçının ardından yaşanan olaylar nedeniyle basın mensuplarından özür diledi.

İşte Başakşehir resmi sitesinden  yayınlanan yazı;

Ben, yönetim kurulu arkadaşlarım ve hocamız, bir “kolej takımı” olma ruhunu, sportif başarıdan daha fazla önemseriz. Bu akşam Rize’de maçtan sonra oyuncularımızın bazılarının basın mensubu arkadaşlarımızla yaşadığı kısa da olsa tatsız münakaşa bu yüzden beni derinden üzdü.

Olaydan etkilenen basın mensubu dostlarımızdan samimiyetle özür diliyorum.

Biz gerekli konuşmaları aile içinde tabi ki yapacağız. Fakat taraftarlarımızın içine sızan, taşkınlıkları ve küfürleri ile bu provakasyonu yaratıp bu son derece kritik süreçte bizlere böyle bir sınav yaşatan düşmanlarımızın da yakın takipçileri olacağız. Bunun da bilinmesini istiyorum.

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN