05 Ağustos 2015 10:03 | Son Güncelleme: 05 Ağustos 2015 10:04

Gomez‘den sonra İnler derbisi!

Beşiktaş'ın ısrarla istediği 31 yaşındaki oyuncu için G.Saray da devreye girdi. Napoli'nin sponsoru olan Radio Kiss Kiss, "G.Saray, Gökhan İnler için Napoli ile görüşecek" iddiasına ortaya attı. Beşiktaş'ın her konuda anlaştığı gurbetçi oyuncu ile Schalke 04 ve Leicester da ilgileniyor.

BEŞİKTAŞ ile G.Saray, Mario Gomez'in ardından Gökhan İnler transferinde de karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar'ın istediği Mario Gomez'in bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna katan Siyah-Beyazlılar, ezeli rakibine büyük bir çalım attı. Tolgay Arslan ve Veli Kavlak'ın sakatlıkları nedeniyle Gökhan İnler'i transfer listesine alan Kartal'ın karşısına yine G.Saray çıktı. Gurbetçi oyuncu ile her konuda anlaşmaya varan Siyah-Beyazlılar, Aslan'ın hamlesi ile adeta şoke oldu. İtalyan ekibi Napoli'nin sponsoru olan Radio Kiss Kiss, dün bomba iddiayı ortaya attı.

KARTAL'IN KOZU GURBETÇİ YILDIZ

"G.Saray, Gökhan İnler için Napoli ile görüşecek" haberini yayınlayan Radio Kiss Kiss, Beşiktaş'ın da gurbetçi oyuncu ile yakında ilgilendiğini dile getirdi. Sarı-Kırmızılılar, kısa süre içinde Napoli ile masaya oturacak. Ama Beşiktaş'ın bu transferdeki en büyük avantajı Gökhan İnler'i ikna etmiş olmaları… Eğer Napoli, 1.5 milyon euroya 'Tamam' derse gurbetçi oyuncu, Siyah-Beyazlılar'a imza atacak. İtalyan ekibi, G.Saray'ın teklifini de değerlendirecek. Ezeli rakiplerin dışında Schalke 04 ve Leicester City de Gökhan İnler'i transfer etmek istiyor.

Diğer Haberler

Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı için geri sayım başladı
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz