24 Kasım 2017 10:46 | Son Güncelleme: 24 Kasım 2017 10:47

Göztepe, devre arasında Vagner Love için harekete geçecek

Süper Lig'deki ilk sezonunda 12 haftada 18 puanla beklentilerin üzerinde bir performans koyan Göztepe, ara transferde kadrosuan Vagner Love katmayı planlıyor.

Makedon golcüsü Adis Jahovic ile sözleşme uzatan Sarı Kırmızılılar, teknik direktör Tamer Tuna'nın çok beğendiği 33 yaşındaki Brezilyalı oyuncu için Alanyaspor'un kapısını çalacak... Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in de Vagner Love konusunda Tamer Tuna ile aynı görüşte olduğu ve transfer için şimdiden görüşmelere başladığı bildirildi.

İzmir temsilcisinin 2020'ye kadar sözlemesinin bulunduğu Aytemiz Alanyaspor'dan yıllık 1,5 milyon euro alan Love 2 milyon euro + performansa göre de yaklaşık 500 bin euro extra önereceği öğrenildi.

Açık Mert Korkusuz

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU