
Fenerbahçe yönetimi Pereira ile tazminat konusunu çözmeye uğraşırken yeni teknik direktörüyle Grasshoppers maçına çıkmayı planlıyor. Çalkantılı günler yaşanan Samandıra'daki son durum raporu şöyle: Pereira ve yardımcıları dün de idmana çıktı. Portekizlilerin niyeti hukuki açıdan açık vermemek. Görev yapar gibi kenarda bekliyorlar. Fenerbahçe.org teknik heyetin fotoğrafını yine paylaşmadı.
PEREIRA'YA İSTİFA PROTESTOSU
Bugün çift idmanla çalışmalar devam edecek. Pereira'nın bugün de takımın başında olması bekleniyor. Ancak Portekizli teknik adam için taraftar organizasyonu var. Binin üzerinde F.Bahçelinin tesislere gelip, "İstifa" çağrısında bulunması bekleniyor.
Başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör meselesini çözmek için yurt dışında. 1 numaralı aday Guus Hiddink ve Hollandalı ile anlaşma sağlanıp yarın hocanın açıklanması planlanıyor. Hoca için acele ediliyor çünkü en büyük hedef 3 günlük çalışmanın ardından yeni hocanın Perşembe günkü Grasshoppers maçına takımı çıkartması ve avantajlı bir skor elde etmesi.
TÜRKİYE'DE BAŞARILI OLAMAMIŞTI
Robin Van Persie'yi iyi kullanacak bir teknik direktör olarak Hiddink ısrarla istenirken Hollandalı hoca, 1990-91 sezonunda F.Bahçe'yi çalıştırmış ancak büyük bir hayal kırıklığı olarak sezonu bitirememişti. Yine A Milli Takım'ı 2012'ye hazırlayan Hiddink, başarısız sonuçlar üzerine gönderilmişti. Geçen sezon Mourinho sonrası Chelsea'yi çalıştıran Hiddink, Valencia, R.Madrid, Chelsea gibi kulüplerde önemli başarılar kazandı, G.Kore, Rusya ve Hollanda milli takımlarını çalıştırdı.
4 MİLYON EURO NAKİT İSTEDİ
VİTOR Pereira ile yardımcıları tazminat konusunda sorun yarattı. Portekizli teknik adamın peşin ödeme halinde indirim yapacağını düşünen yönetim hayal kırıklığı yaşadı. Portekizli hoca ve yardımcıları 4 milyon euroluk alacaklarının tamamını peşin istedi.
Akşam