26 Mayıs 2015 16:28 | Son Güncelleme: 26 Mayıs 2015 16:33

G.Saray'a kötü haber

Rizespor maçını Türk Telekom Arena'da oynamak isteyen ve şampiyonluğu sahasında kutlamak isteyen Galatasaray'ın bu isteği mümkün değil.

34. haftanın maçını Çaykur Rizespor’un sahasında oynanması gereken fikstürde, Galatasaray Kulübü son maçını ve şampiyonluk kutlamasını bir şölene çevirerek kendi sahasında oynamak istiyor. Fakat bu mümkün değil.

TFF’nin hazırladığı 2014-2015 Spor Toto Süper Lig Statüsü’nde belirtilen kurala göre takımlar oynanacak stadyumu değiştirmek için, maçın oynanacağı günden en geç 15 gün önce TFF’ye başvurmaları gerekiyor.

Bu nedenle hafta sonu oynanacak olan karşılaşma için Galatasaray da Çaykur Rizespor da geç kalmış durumda.

TFF bu sezon Göztepe, Eyüpspor ve geçmişte Beşiktaş’ın bu isteklerini kabul etmemişti

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
NESİNE.COM İLE BAHİS GÜNLÜĞÜ