13 Ocak 2015 10:56 | Son Güncelleme: 13 Ocak 2015 11:00

G.Saray'ı rahatlatan kredi

Eski Ali Sami Yen Stadı'nın yanında bulunan alana otel yapmak için kolları sıvayan Galatasaray Başkan Yardımcısı Dursun Özbek, 35 milyon dolar krediyi temin etti.

Mecidiyeköy'de Ali Sami Yen Stadı'nın bulunduğu arazide daha önce GS Store olarak hizmet veren 17 bin metrekarelik alana Ali Sami Yen Oteli yapılacağı duyurulmuştu. Projenin mimarı Galatasaray Başkan Yardımcısı Dursun Özbek, en somut adımı attı ve kredi sorununu çözdü. Sarıkırmızılı kulübün Ali Sami Yen Oteli için 35 milyon dolar kredi bulduğu öğrenildi.

İsmi Mayıs ayındaki seçimde başkanlık için geçen Özbek'in hedefi bu oteli 15-16 milyon dolara finanse etmek... Şubat'ta yapılması planlanan temel atma töreni, Mart'a sarkabilir. 1.5 yılda bitmesi düşünülen Ali Sami Yen Oteli'nin 5 yıldızlı olması ve 200 odasıyla kulübe yılda en az 5 milyon dolar kazandırması planlanıyor.

Sabah

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
Z RAPORU