11 Nisan 2016 10:34 | Son Güncelleme: 11 Nisan 2016 10:36

G.Saray'ın derbi ilacı 3S

G.Saray, F.Bahçe derbisi öncesi Sneijder, Selçuk ve Sabri'nin takımla çalışmasıyla rahat bir nefes aldı.

G.SARAY'DA F.Bahçe derbisi öncesi camiayı rahatlatacak sağlıklı haberler geldi. Sabri, Sneijder ile Selçuk İnan, F.Bahçe'ye karşı  oynayacak duruma geldi. Takımla çalışan üç futbolcu da sakatlıkları nedeniyle yaklaşık bir aydır takımdan ayrı kaldı. G.Saray’ın "3 S"si Fener’e karşı oynarken, "4. S" Sinan Gümüş ise derbide forma giyemeyecek. Son 3 puanını 21 Şubat'ta Trabzon'u 2-1 yenerek alan Cim Bom, 7 maçtır galibiyete hasret. Bu süreçte Lazio'ya yenilip, Avrupa'dan elendi. G.Antep ve Eskişehir deplasmanlarından mağlup dönerken, Akhisar, Başakşehir, G.Birliği ve Rize beraberlikleri yaşadı. 3 S'nin Fener derbisiyle bu tabloyu değiştirmesi bekleniyor.

CHEDJOU'DA ESNEME ÇIKTI

Cim Bom’da sakatlıkların ardı arkası kesilmiyor. Çaykur Rize maçında darbe alıp, oyundan çıkmak zorunda kalan Aurelien Chedjou’nun dün MR’ı çekildi. Kamerunlu stoperini tendonlarında esneme tespit edildi. Tedavisine ise başlandı.

TEK HEDEF FENERBAHÇE

G.SARAY, F.Bahçe derbisinin hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, dar alanda savunma ve hücum çalışmalarının olduğu çift kale maç yaptırdı. Cim Bom, çalışmalarına bu sabah saat 11.00'de yapacağı idmanla devam edecek.

Akşam

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEK BAŞINA
Cem Dizdar