28 Mart 2015 13:13 | Son Güncelleme: 28 Mart 2015 13:15

G.Saray'ın gerçek borcu açıklandı!

Galatasaray'ın mali işlerden sorumlu yöneticisi Mete İkiz, sarı kırmızılı kulübün borç alacak farkının 523 milyon TL olduğunu bildirdi.

Galatasaray'ın mali kongresinde başkan Duygun Yarsuvat'ın konuşmasının ardından mali işlerden sorumlu yönetici Mete İkiz, 2014 mali bütçe gelir gider kitapçığında hazırlanan bilgilerin sunumunu yaptı. İkiz'in sunumunda 2014 yılı itibarıyla borç alacak farkının 523 milyon TL olduğu belirtildi.

Borç alacak farkının çoğalmasına neden olarak da 2014 yılı gelirlerinin beklenen ve hesaplanan rakamlara ulaşılamaması nedeniyle gerçekleştiğine dikkat çekildi. Mete İkiz, sunum konuşmasında şu ilginç notlara değindi:

"İkinci sermaye artışının yapılamaması nedeniyle 155 milyonluk kayıp banka kredileri alınarak karşılandı. Stat gelirlerimiz düştü. Birincisi maalesef metro ve ikinci olarak Passolig uygulaması diğer kulüpler gibi bizi de etkiledi. Mağazacılık gelirleri şampiyonluk kaybı nedeniyle düştü. Bu sene dördüncü yıldızı kazanmamız halinde gelirlerin artması yüksek olasılıktır."

Diğer Haberler

61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 5. Etap: Patara’dan Kemer’e Zorlu Mücadele
Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz