06 Ocak 2016 10:09 | Son Güncelleme: 06 Ocak 2016 10:11

G.Saray'ın golcüsü Ada'dan geliyor!

Denizli'nin "kariyerli golcü" kriteri üzerine ibre Joel Campbell'den yana döndü.

GOLCÜ ADA'DAN

Galatasaray'da ikinci yarı öncesinde yönetim transfer çalışmalarını sürdürürken Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin isteği ile kariyerli bir golcü için arayışlara başlandı. Yöneticiler bu nedenle Arsenal'de oynayan Kosta Rikalı golcü Joel Campbell için nabız yokladı. Aslan'ın 23 yaşındaki eski göz ağrısı için temaslarda bulunulurken anlaşma zemini zor gözüküyor.

Denizli'nin, "Burak ve Umut'tan da iyi golcü istiyorum" sözleri üzerine Ciro İmmobile'yi beklemeye ayan G.Saray, ayrıca Watford'dan Ibarbo'yu listesine aldı. 25 yaş üstü isimlerden Chelsea'li Loic Remy ve Newcastle'lı Papis Cisse diğer alternatifler arasında. 

EMRE MOR ISRARI

Mustafa Denizli, van der Wiel (PSG), van Rhijn (Ajax), Ciro İmmobile (Sevilla), Tannane (Heracles) transferlerini veto ederken İsveç'te forma giyen 18'lik Emre Mor konusunda ısrarcı olunmasını istedi. Nordsjealland, 3.5 milyon euroda direniyor.

Akşam

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz