15 Mart 2016 16:54 | Son Güncelleme: 15 Mart 2016 17:04

G.Saray'ın yeni hocası Terim'i aradı ve...

Galatasaray'la 3.5 yıllık sözleşme imzalaması beklenen Bülent Korkmaz, Fatih Terim'i arayarak U20 Milli Takım Antrenörü Emre Aşık'ı istedi.

U-20 Milli Takım antrenörü olan Emre Aşık ile Galatasaray'da çalışmak isteyen Bülent Korkmaz, bunun için Türkiye Futbol Direktörü Terim'in iznini ve onayını istedi.

Terim'de, eski öğrencisi olan Bülent Korkmaz'ı kırmadı ve Emre Aşık için onay verdi. Şimdi Galatasaray'da Teknik Direktör olarak görev yapacak olan Bülent Korkmaz, 2.yardımcı antrenör olarak Ergün Penbe'yi bu görev vermeyi düşünüyor. Bülent Korkmaz'ın ekibinde bir başka Galatasaraylı eski kaleci Nezihi Boloğlu da yer alacak.

Hürriyet

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı