24 Ağustos 2015 15:25 | Son Güncelleme: 24 Ağustos 2015 17:22

G.Saray‘ın yeni stoperi bugün İstanbul‘da!

Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Belçikalı stoper Jason Denayer’in akşam saatlerinde İstanbul'a geleceği ve Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynanacak Osmanlıspor mücadelesini izleyeceği öğrenildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı takımın kiralık olarak kadrosuna katmak istediği genç oyuncu Jason Denayer'in bu akşam 17.30 sularında İstanbul'a geleceği öğrenildi. Belçikalı oyuncunun Türk Telekom Arena Stadyumu'nda saat 21.45'te başlayacak olan Osmanlıspor mücadelesini de tribünde izleyeceği ve yapılacak son görüşmelerin ardından resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Satın alma opsiyonu ile birlikte kiralanacak olan 20 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezonu Celtic'te kiralık olarak geçirmişti. İskoç ekibinde 44 resmi maça çıkan Denayer, 6 kez gol sevinci yaşadı.

İngiliz ekibi Manchester City ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Denayer'in satın alma opsiyonunun 3 milyon euro olarak belirlendiği öğrenildi. İHA

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
MAÇ GÜNÜ