15 Mart 2016 20:40 | Son Güncelleme: 15 Mart 2016 20:41

Güneş, Trabzon atkısı taktı, plaket aldı

Trabzonspor, Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş' 'vefa' plaketi verdi.

Hüseyin Avni Aker Stadı'na veda sezonu kapsamında Trabzonspor tarihine adını yazdıran efsane oyunculara "vefa plaketi" takdim eden Trabzonspor Kulübü, bu kapsamda siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş'e ve bordo-mavili takımın teknik direktörü Hami Mandıralı'nın da aralarında bulunduğu bazı isimlere plaket verdi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, maç öncesi boynuna Trabzonspor atkısı taktığı eski kaleci ve teknik direktörleri Güneş'e plaketini protokol tribünü önünde törenle takdim etti.

Trabzonspor ile teknik direktör olarak 4 lig şampiyonluğu yaşayan Ahmet Suat Özyazıcı ile Ali Kemal Denizci, Serdar Bali, Bekir Barçın, Hüseyin Tok, Necati Özçağlayan, Necdet Ergün ve Tuncay Soytürk'e de plaket verildi.

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı