07 Nisan 2015 13:00 | Son Güncelleme: 07 Nisan 2015 13:02

Hakan Avrupa‘nın en yeteneklileri listesinde!

Alman Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Guardian gazetesinin hazırladığı Avrupa'nın "en yetenekli 10 genç futbolcu" listesinde yer aldı.

Premier Lig takımlarından Liverpool'un 20 yaşındaki Raheem Sterling ile yaşadığı maddi anlaşmazlık nedeniyle sözleşme imzalayamamasından yola çıkarak listeyi hazırlayan İngiliz gazetesi, Almanya'da forma giyen 3, İtalya, İspanya ve Hollanda'da kariyerini sürdüren 2, Sırbistan'dan da bir futbolcuyu listeye dahil etti.

Milli takımda da forma giyen Çalhanoğlu için 13 milyon sterlin bonservis bedeli biçen Guardian, 21 yaşındaki futbolcunun özellikle frikik ve uzak mesafeden attığı gollerle tanındığını yazdı. Gazete, Türkiye'nin Lüksemburg'u 2-1 yendiği özel maçta da Hakan'ın galibiyet golünü attığı bilgisini paylaştı.

Gazetenin oluşturduğu listede Hakan Çalhanoğlu'nun yanı sıra Max Meyer ve Julian Draxler (Schalke), Mateo Kovacic (Inter Milan), Memphis Depay (PSV Eindhoven), Paulo Dybala (Palermo), Alen Halilovic (Barcelona), Davy Klaassen (Ajax), Nikola Ninkovic (Partizan), Jese Rodríguez (Real Madrid) yer alıyor. AA

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
ORIENT EKSPRESS
Muhammed Karadağ ve Görkem Gürkan