09 Şubat 2017 09:52 | Son Güncelleme: 09 Şubat 2017 09:54

Hamza Hamzaoğlu Akhisar'a dönüyor!

Bursaspor’daki görevinden ayrılan Hamza Hamzaoğlu’nun adı eski takımı Akhisar Belediyespor’la anılmaya başladı.

Bursaspor’daki görevinden ayrılan Hamza Hamzaoğlu’nun adı eski takımı Akhisar Belediyespor’la anılmaya başladı.
 
Yeşil-Siyahlılar’ın tecrübeli hocası Tolunay Kafkas’ın, önceki günkü, “Kariyerimde en zorlandığım takım Akhisar. Takımı belli bir noktaya getiremedik” sözlerini ayrılık sinyali olarak yorumlayan Ege ekibinin idarecilerinin arayışa geçtiği öğrenildi. Bu kapsamda gündeme gelen ilk ismin ise Hamzaoğlu olduğu belirtiliyor.
 
Akhisar’ı Süper Lig’e taşıyan ve kulübün bugünkü yapısında çok büyük pay sahibi olan Hamzaoğlu’yla temasa geçildiği ifade edildi. Yönetimin bu hamleyi Kafkas’ın istifası durumunda hayata geçireceği gelen haberler arasında.
 
Rodallega pişmanlığı

 
Öte yandan Akigolar’da Rodallega pişmanlığı yaşanmaya da devam ediyor. Teknik direktör Tolunay Kafkas, ara transferde 1.6 milyon Euro artı Mustafa Yumlu’ya karşılık Trabzonspor’a satılan Rodallega’nın boşluğunu dolduramadıklarını belirtirken, “Açıkçası Rodallega’nın kaybı bizi sarstı. Toparlanmaya çalışıyoruz. Ama futbolun içinde bunlar var” diye konuştu.    

 

 

 

 

 

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
GANYAN REHBERİ