16 Nisan 2017 12:07 | Son Güncelleme: 16 Nisan 2017 12:08

Hamza Hamzaoğlu'nun prensiydi 1 aylık sözleşmeye evet dedi

Hamza Hamzaoğlu döneminde Galatasaray'a transfer olan Jem Karacan'a Bolton kulübünün 1 aylık sözleşme teklif etiği ortaya çıktı.

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra İngiltere'nin Bolton Wanderers takımına transfer olan Jem Karacan'ın ilginç bir sözleşme yaptığı ortaya çıktı.

Mart ortasında lacivert-beyazlı ekibe imza atan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, aradan bir ay geçtikten sonra yeni bir sözleşme daha imzaladı.

Bolton Kulübü'nden yapılan açıklamada, oyuncunun ilk attığı imzanın bir aylık olduğu, bu sözleşmenin süresinin dolduğu, şimdi Mayıs sonuna kadar geçerli yeni bir kontrat daha yapıldığı duyuruldu.

Aylık sözleşmelerle yoluna devam eden Karacan, yeni takımında üç maçta forma giydi.

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler