05 Şubat 2015 09:57 | Son Güncelleme: 05 Şubat 2015 09:59

Hamzaoğlu'ndan futbolculara uyarı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligdeki Eskişehir deplasmanı öncesi futbolcularıyla bir toplantı yaptı.

Galatasaray’da tüm planlar Eskişehir deplasmanı üzerine yapılıyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, kritik viraj öncesi oyuncularıyla bir toplantı yaptı.

Eskişehirspor ile deplasmanda oynanan son 3 lig maçını kazanmak bir yana, gol bile atılamadığını hatırlatan 45 yaşındaki çalıştırıcı, “Arkadaşlar bildiğiniz gibi şampiyonluk yarışındaki kritik haftalar beklenenden önce geldi. Telafisi olmayan maçlar şimdiden başladı. Fenerbahçe’yle aramızda 3 puan fark var. Kaybedeceğimiz her puan farkın açılmasına neden olacak. Bu yüzden içeride, dışarıda rakibin kim olduğuna bakmadan kazanmak zorundayız. İstatistiklere baktığımızda, Galatasaray’ın 3 senedir Eskişehir’i evinde yenemediğini görüyoruz. Bu tabloyu hep birlikte değiştirmek zorundayız. Böylece hem bir şanssızlığı kıralım hem de zirve yarışının içinde kalalım” ifadesini kullandı.

En kötü senaryoyla...
Hamza hoca diğer taraftan sakat oyuncuların durumunu sağlık ekibiyle birlikte masaya yatırdı. Hamit Altıntop, Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu ve Burak Yılmaz gibi isimlerden gelecek haberi bekleyen başarılı çalıştırıcı, kadro kurgusunu bu doğrultuda yapacak.

Her ihtimale karşın en kötü senaryoyu kafasından geçiren Hamzaoğlu, bu isimlerin geri dönmemesi durumunda ileri uçta Umut Bulut’a şans tanıyacak. Sneijder’in sol tarafa, Olcan’ın da sağ tarafa yakın oynaması, orta sahanın Melo, Selçuk ve Yekta’dan oluşması bekleniyor. Savunma kurgusu da büyük ihtimalle Tarık Çamdal, Aurelien Chedjou, Hakan Balta ve Alex Telles üzerine kurulacak. Kale ise Muslera’ya emanet edilecek.

Fanatik

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz