01 Mayıs 2016 21:27 | Son Güncelleme: 01 Mayıs 2016 21:28

Hasan Ali: 'Bizim pes ettiğimizi..'

Fenerbahçe'de Hasan Ali, Gaziantepspor'u 3-0 mağlup ettikleri mücadelenin sonrasında konuştu.

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım, Gaziantepspor'u 3-0 mağlup oldukları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu ve şampiyon olacaklarını söyledi.

İŞTE HASAN ALİ'NİN SÖZLERİ...

Şampiyonluk yolunda tecrübelerinin olduğunu söyleyen Hasan Ali, "Son düzlüğe girdik. Hepimiz birlikte, taraftarımızla şampiyonluğa inanıyoruz. 3 maçımız kaldı. Sinirlerine hakim olan, inanan takım şampiyon olacaktır. Biz çok tecrübeliyiz. Böyle bir şampiyonluk yarışını ilk kez yaşamıyoruz. Bazı yorumcular bizim pes ettiğimizi düşünüyorlardı. Ama biz kaybettiğimiz maçlardan sonra bile şampiyon olacağız dedik" ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki haftanın şampiyonluk yolunda önemli olduğunu belirten sol bek, "Gelecek hafta çok kritik bir hafta. Rakibimiz bizden önce oynuyor, biz sonra oynuyoruz. Sinirlerine hakim olan, daha tecrübeli olan takım şampiyonluğa varacaktır. Gelecek hafta çok kritik" diye konuştu.

Diğer Haberler

Bosphorus Cup 25. yılını kutluyor
CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler