02 Şubat 2018 09:25 | Son Güncelleme: 02 Şubat 2018 09:26

Hasan Ali Kaldırım'dan hakemlere isyan: Yeter artık

Giresunspor maçında kaleci Ahmet’in kramponları ile basıp ayağını deldiği oyuncu, “Birçok maçta ağır faullere maruz kalıyoruz. Hakemler nedense görmüyor; Yeter artık!” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Giresunspor maçında kaleci Ahmet Şahin'in kramponla ayağına basması sonucu ayağı delinen Hasan Ali Kaldırım, Aykut Kocaman'a destek verdi.

Sarı-lacivertli oyuncu, pozisyonun kesinlikle penaltı olduğunu ve Ahmet'in kırmızı kartla atılması gerektiğini savunarak, "Aykut hoca hakemlerden şikayet etmekte yerden göğe kadar haklı. Birçok maçta tekme yiyoruz, ağır ve kasıtlı hareketlere maruz kalıyoruz.

Ancak hakemler nedense görmüyorlar. Bize gelince kartlar hemen gösteriliyor ama nakiplere sıra gelince hakemler ellerini ceplerine atmıyorlar. Bir değil, iki değil, bu hep oluyor. Ama yeter artık, bir yere kadar yani!" diye konuştu. Yönetim, Hasan Ali'nin ayağının delindiği fotoğrafı maçtan sonra resmi siteden paylaşmıştı.

(Fotomaç)

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
İLK DAKİKA
Ömer Necati Albayrak ve Sarper Can Ayaz