03 Eylül 2020 09:25 | Son Güncelleme: 03 Eylül 2020 09:29

Haydi Türkiye!

A Milli Futbol Takımı, Uluslar B Ligi 3. grup maçında bugün Macaristan'ı ağırlayacak. Ay-Yıldızlı ekibimizde mesai başladı. Türkiye, Sivas'taki Yeni 4 Eylül Stadı'nda 3 puanı almaya çalışacak. Grubun diğer sınavında Rusya sahasında Sırbistan'ı konuk edecek.

(AKŞAM)

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi B Ligi 3. Grup ilk maçında bugün sahasında Macaristan ile karşı karşıya gelecek. Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak maç 21.45’te başlayacak ve TRT 1’den yayınlanacak. Müsabakada, Portekiz Futbol Federasyonu’ndan hakem Artur Dias düdük çalacak. Dias’ın yardımcılıklarını Rui Tavares ve Paulo Soares yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Hugo Miguel olacak. Grubun diğer maçında da Rusya sahasında, Sırbistan’ı konuk edecek. O mücadelede de büyük bir çekişme bekleniyor.

PAZAR GÜNÜ RAKİP SIRBİSTAN 

A Milli Takım, 6 Eylül Pazar günü ise gruptaki ikinci maçında deplasmanda Sırbistan ile karşılaşacak. Ay-Yıldızlı ekibimiz, Macaristan ile tarihinde 13. kez mücadele edecek. Millilerimiz, rakibiyle daha önce oynadığı 12 maçta 4 galibiyet ve 6 yenilgi aldı. 2 maç ise beraberlikle bitti. Türkiye’nin toplam 15 golüne, Macaristan 25 golle yanıt verdi. Türkiye ile Macaristan arasında şimdiye kadar 6 resmi müsabaka yapıldı. Türk Milli Takımı, bu maçlarda ise rakibine sadece 1 kez mağlup oldu.

291 GÜN SONRA!

Milli Takım, Macaristan ile oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup ilk maçıyla 291 gün sonra sahaya çıkacak. Milli Takım, Macaristan mücadelesi ile 2020’deki ilk karşılaşmasını oynayacak.

579. KEZ SAHADAYIZ

Türkiye, Macaristan mücadelesi ile 579. kez sahaya çıkacak. Milliler, 97 yıllık tarihinde 578 müsabakada 221 galibiyet aldı, 222 kez yenildi. 135 maç berabere bitti. Eğer kazanırsak zafer ve yenilgi sayıları eşitlenecek. 

GÜNEŞ’İN 63. SINAVI

Şenol Güneş, A Milli Futbol Takımı’nın başındaki 63. maçına çıkacak. Ay-Yıldızlı ekip, Şenol Güneş yönetiminde yaptığı 62 maçta 32 galibiyet aldı, 15 kez mağlup oldu. 94 gol atıp, 54 gol yedi.

Diğer Haberler

59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU FETHİYE – MARMARİS ETABINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLUYOR
CANLI DİNLE
NESİNE.COM İLE BAHİS GÜNLÜĞÜ