02 Ocak 2016 10:21 | Son Güncelleme: 02 Ocak 2016 10:22

Hiddink, F.Bahçe'nin kalbini istedi!

Chelsea'yi yeniden inşa etmek için kolları sıvayan Hollandalı teknik direktör, hazırladığı transfer raporunda, istikrarını göklere çıkardığı Topal'ın 'mutlaka alınmasını' istedi.

Chelsea'de görevine son verilen Jose Mourinho'nun yerine görev getirilen Guus Hiddink, Fenerbahçe'nin istikrar sembolü Mehmet Topal'ı, Ada'ya götürmek istiyor.

69 yaşındaki çalıştırıcının, performansından memnun kalmadığı Nemanja Matic ve Obi Mikel'in yerine düşündüğü Topal'ın takımlarına büyük güç katacağını rapor ettiği belirlendi. Daha önce Türk Milli Takımı'nı çalıştıran, Topal'ı ise yakından tanıyan Hiddink'in raporunda, "Topal, İspanya (Valencia) deneyimi yaşamış kaliteli bir isim. Transferi, orta sahadaki sorunlarımızın giderilmesine büyük katkı yapacaktır. Tecrübesi ve güçlü kişiliği sayesinde adaptasyon sorunu yaşayacağını ise sanmıyorum" ifadelerini kullandığı belirtildi. 

BİZZAT DEVREYE GİRECEK 

Raporunda, sarı-lacivertli yıldızın sözleşmesinin sezon sonunda bitmesinin kaçırılmaması gereken büyük bir fırsat olduğunu özellikle belirten Guus Hiddink'in, Premier Lig'de oynama hayallerini gizlemeyen Topal için bizzat devreye girebileceğini yönetimine aktardığı ifade edildi.

'ACELE EDİLMELİ'

Mehmet Topal, 4. sezonunu geçirdiği F.Bahçe'de kesintisiz olarak forma giyiyor. Hiddink'in, Türk Milli Takımı ile Euro 2006'da forma giyecek olan Topal'ın işinin bir an önce bitirilmesi gerektiğini yönetimine aktardığı belirtiliyor. 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz