05 Nisan 2015 14:14 | Son Güncelleme: 05 Nisan 2015 14:15

Hooijdonk‘tan sert tepki! ‘Aptallar!‘

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Pierre van Hooijdonk, sarı lacivertli ekibin otobüsüne düzenlenen saldırıyı sert bir dille eleştirdi.

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Pierre van Hooijdonk, sarı lacivertli ekibin otobüsüne düzenlenen saldırının ardından açıklamalarda bulundu.

Söz konusu olayın ardından tweetler atan Hollandalı oyuncu, saldırıyı "inanılmaz" olarak yorumladı ve 2004 yılında yaşanan bir başka olayı hatırlattı

Pierre van Hooijdonk,"Fenerbahçe otobüsünün futbol teröristleri tarafından kurşunlandığı haberi inanılmaz! Sırada ne var? Aptallar... 2004 yılında Rizespor maçından sonra Trabzon'a havalimanına dönerken benzer bir olay yaşanmış ve otobüse tuğlalar ile saldırmışlardı. Şoför ve Serkan yaralanmıştı. Kariyerimin en korkunç tecrübesiydi. Neredeyse otobüs ile kaza yapacaktık. Bunları yapanlar aynı insanlar mı?

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz