25 Mart 2019 10:03 | Son Güncelleme: 25 Mart 2019 10:06

İbra mahkemelik oldu

G.Saray Yönetimi, genel kurulu mahkemeye taşıyacak. Avukatlar bugün başvuru yapacak. “Evet” oylarının “Hayır”dan fazla olduğu iddia ediliyor. Saat 14.30’da da basın toplantısı düzenlenecek.

(AKŞAM)

CİM-BOM’DA Mustafa Cengiz yönetimi ibra krizinin ardından flaş bir karar aldı. Yönetim, kapalı oylama talebinin reddedilmesi nedeniyle genel kurul hakkında dava açacak. Yönetici Mahmut Recevik sosyal medyadaki paylaşımında, “Galatasaraylılar ibra oylamasını izleyin, konuşmaları dinleyin. İlk oylamada evet oyları, hayır oylarından fazlaydı. Divandakiler bunu görmezden gelip oylamayı tekrar ettirdiler. Galatasaraylılar bunu unutmaz” dedi.

AYRI İBRA HUKUKSUZ!

Recevik’in paylaştığı videoda, bir kadın ve bir erkeğin, “Evet oyları daha fazla” dediği duyuluyor. Öte yandan Polat olayında mahkeme, ibra edilmeme konusunda, “Bir kurum, mali yönden ibra edilirse idari yönden de ibra edilmiş sayılır. Ayrı ibra hukuksuzdur” kararını vermişti. Ancak 1 ay içinde seçim kararı alınması gerekiyor. Mahkemenin ise 1 aydan önce bu konuyu karara bağlama ihtimali son derece az. Öte yandan bugün 14.30’da Mustafa Cengiz, basın toplantısı düzenleyecek.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak