07 Ağustos 2019 16:18 | Son Güncelleme: 07 Ağustos 2019 16:21

''İki kupanın yanına bir yenisini daha ekleyin''

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Akhisarspor ile karşılaşacakları Süper Kupa maçı öncesi oyuncularına seslendi.

(Habertürk)

Galatasaray, kazanarak hem rakibinden geçen sezonun rövanşı almayı hem de 6. kez bu kupayı müzesine götürmek istiyor.

Cezası nedeniyle kulübedeki yerini alamayacak olan teknik direktör Fatih Terim, öğrencileri ile yaptığı toplantıda galibiyet istedi.

Tecrübeli çalıştırıcı, Galatasaray'ın hangi kupada olursa olsun her zaman sahaya kazanmak için çıkacağını belirterek şunları söyledi:

''GALATASARAY'IN HEDEFİ KAZANMAKTIR''

"Yeni sezonun ilk resmi maçına çıkıyoruz. Galatasaray'ın hedefi nerede, hangi kulvarda olursa olsun kazanmaktır."

"Rakibimiz geçtiğimiz sezon küme düşmüş olabilir. Bu sizi kesinlikle yanıltmasın ve rehavete sokmasın."

''KUPALARA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEYELİM''

"Ciddiyeti bir an bile elden bırakmadan, iyi bir oyunla kazanmanızı ve geçtiğimiz sezonki iki kupanın yanına bir yenisini daha eklemenizi istiyorum."

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu