12 Ocak 2015 14:01 | Son Güncelleme: 12 Ocak 2015 14:02

İspanyollar Arda'ya hayran kaldı!

La Liga'nın 18. haftasında deplasmanda Barcelona'ya 3-1 yenilen Atletico Madrid'de Arda Turan'ın ortaya koyduğu performans dikkati çekti.

İspanyol basını, Barcelona'da Lionel Messi'yi, Atletico Madrid'de ise Arda Turan'ı sahanın en iyileri olarak gösterdi.

Marca gazetesi, Arda Turan için "bir lüks" yakıştırması yaparken, milli futbolcunun Pique ve Iniesta'ya attığı çalımların "müzelik" olduğu belirtildi.

"Arda futbolu daha eğlenceli hale getiriyor" başlığını atan El Mundo Deportivo da "Barcelona transfer izninin olduğu gün Arda Turan'dan başkasını düşünmeyecektir. Arda farklı bir futbolcu ve onun yaptıkları ile futbol daha eğlenceli. Griezmann'a verdiği topuk pasıyla kaleci Bravo'yu zor duruma düşüren Arda, top ile her şeyi yapma yeteneğine sahip. Mücadeleci, baskıcı ve fevkalade. Bir takım topu istiyorsa karşısına Türk futbolcu çıkabilir" yorumunu yaptı.

Tümspor

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
BAHİS GÜNLÜĞÜ