21 Şubat 2020 09:33 | Son Güncelleme: 21 Şubat 2020 14:22

İşte Beşiktaş-Trabzon derbisinin kader adamları...

Hüseyin Çimşir oyun planını golcüsü Sörloth üzerine yaptı. Sergen Yalçın ise Norveçli forveti durdurma görevini Domagoj Vida’ya verdi. İki oyuncunun performansı derbinin kaderini belirleyecek.

(AKŞAM)

Zirve yarışını şekillendirecek olan Beşiktaş-Trabzon derbisi öncesi iki takımın teknik direktörleri oyun planlarını belirmiş durumda. Fırtına’nın çalıştırıcısı Hüseyin Çimşir, oyun planını Sörloth üzerine yaptı. Kanat oyuncularından Norveçli golcüyü beslemelerini istedi. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ve heyeti yaptıkları analizlerde ise  ‘Sörloht’u durdurasak Trabzon’u yeneriz’ planını ön plana çıkardı. Sergen Yalçın, Norveçli golcüyü durdurma görevini ise Vida’ya verdi. 40 yaşındaki hoca antrenmanda oyuncularını sürekli uyarırken özellikle baskılı oyun ve top kontrolü üzerinde duruyor. Çimşir, idmanda yaptığı uyarılarda, “Pres yapmalıyız, topun kontrolü bizim elimizde olmalı ve gerekirse agresif olmalıyız” ifadelerini kullanıyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın, Kevın-Prince Boateng’in performansından memnun olduğu ve 10 numara pozisyonunda Ganalı yıldızı sahaya süreceği öğrenildi.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer