12 Ocak 2021 10:36 | Son Güncelleme: 12 Ocak 2021 10:37

İşte Beşiktaş'ta Mario Mandzukic'in alternatifi!

Hırvat yıldızdan haber bekleyen Beşiktaş, tüm olasılıkları masaya yatırdı. Siyah-Beyazlılar, Düsseldorf ile sezon sonunda sözleşmesi biten Kenan Karaman'la yakından ilgileniyor. Mario Mandzukic'ten olumsuz yanıt gelirse Karaman konusunda girişimler hızlanacak...

(AKŞAM)

Beşiktaş transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-Beyazlılar, kadroda düşünülmeyen oyuncularla yolları ayırmayı planlıyor. Kartal’ın bu planının gerçekleşmesi durumunda Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın istediği takviyeler yapılacak. Siyah-Beyazlılar, forvet transferinde önceliği Hırvat yıldız Mario Mandzukic’e vermiş durumda. Beşiktaş, 34 yaşındaki forvete 6 aylığına 1 milyon euro garanti ücret önerdi. Hırvat Mandzukic ise bonuslarla birlikte 2 milyon euro istiyor.

PİYASA DEĞERİ 2.5 MİLYON EURO

Tecrübeli isimden yanıt bekleyen Siyah-Beyazlı Yönetim, başka alternatifler de belirlemiş durumda. Alternatif listenin ilk sırasında ise Düsseldorf forması giyen Kenan Karaman bulunuyor. 26 yaşındaki golcünün sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Galatasaray da Kenan Karaman ile yakından ilgileniyor. Bu konuda görüşmeler sürüyor. Kenan Karaman, bu sezon oynadığı 14 maçta 4 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Başarılı oyuncunun Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 2.5 milyon euro..

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE