22 Haziran 2017 18:42 | Son Güncelleme: 22 Haziran 2017 18:43

İşte Emenike'nin yeni takımı!

Fenerbahçe'de geleceği belirsiz olan Emmanuel Emenike'nin Olympiakos'a transfer olacağı öne sürüldü.

Fenerbahçe'nin yıldızları Emmanuel Emenike ve Fernandao, Olympiakos'a transfer olacak mı? Fenerbahçe'nin iki forvet oyuncusu ile ilgili Yunan basınında çarpıcı iddialar geldi.

Çıkan haberlere göre; Dieumerci Mbokani'nin sağlık kontrollerini geçememesinin ardından yeni ve maliyeti düşük bir isim arayan Olympiakos'un gündemine hem Fernandao hem Emenike'nin geldiği belirtildi. Fernandao tarzı bir forvet istemeyen Olympiakos'un Emenike'de karar kıldığı yazıldı.

Olympiakos yetkililerinin Emmanuel Emenike konusunda girişimlerinin olduğu, transferinin kısa süre içerisinde bitmenin beklendiği bilgisi verildi.

Geçen sezon başında Fenerbahçe'ye 4. kez gelen Emmanuel Emenike, oynadığı 27 resmi maçta 8 gol atıp 5 asist yaptı. (Sporx)

Diğer Haberler

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan Fenerbahçe maçı öncesi güçlü mesaj
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim