05 Temmuz 2017 19:57 | Son Güncelleme: 05 Temmuz 2017 19:58

İşte Galatasaray'ın yeni sağ beki!

Galatasaray'ın sağ bek transferinde yeni adayı İsviçre'den Michael Lang! Galatasaray'ın Basel'de forma giyen Michael Lang için temaslara başladığı yazıldı.

Galatasaray'ın sağ bek transferindeki yeni hedefinin Basel'in yıldızı Michael Lang olduğu belirtildi.

İsviçre basınında yer alan haberde; Galatasaray'ın Michael Lang için Basel ile temasa geçtiği kaydedildi. Temasların henüz yeni başladığı ve bonservis konuşulmadığı, sadece 'ilgi' düzeyinde olduğu bilgisi verildi.

İsviçre Milli Takım forması da giyen 26 yaşındaki Michael Lang'ın Basel ile 2019 yılı sonuna kadar kontratı olduğu kaydedildi.

St Gallen'den 2015 yazında bonservissiz olarak Basel'e transfer olan Michael Lang, profesyonel kariyerinde çıktığı 353 resmi maçta 37 gol atıp 24 asist yaptı ve sadece 1 kez kırmızı kart gördü. (Sporx)

Diğer Haberler

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan Fenerbahçe maçı öncesi güçlü mesaj
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim