26 Ağustos 2020 11:26 | Son Güncelleme: 26 Ağustos 2020 11:27

İşte Messi'nin ayrılık kararının altında yatan sözler

Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılık kararı alması bir anda dünya basınının gündemine oturdu.

Arjantinli yıldızın bu kararı almasının ardında yatan sebebin ise Katalan ekibinin yeni teknik direktörü Ronald Koeman olduğu iddia edildi. 57 yaşındaki antrenörün, Messi'ye “Artık kulüp içindeki imtiyazların bitti. Sana karşı esnek olmayacağım. Takımı düşünmek zorundasın” dediği öne sürüldü.

Lionel Messi Barcelona'yı bırakıyor. Yıldız oyuncunun ayrılma kararında bir türlü taviz vermemesinin ve geri adım atmamasının altından ise yeni teknik direktör Ronald Koeman'ın ona söylediği iddia edilen şok sözler olduğu belirtiliyor.

Arjantin basınından Ole'nin haberine göre; Ronald Koeman geçtiğimiz günlerde Messi'yi direkt olarak telefonla aradı ve "Artık kulüp içindeki imtiyazların bitti. Sana karşı esnek olmayacağım. Takımı düşünmek zorundasın." dedi. Messi'nin morali ise bu sözlerin ardından altüst oldu ve kararsızlığı ortadan kalkarak ayrılma kararını kafasında netleştirdi.

Barcelona kariyerinde 731 maçta 634 gol atan ve kariyerinin neredeyse tümünü burada geçiren 6 kez Ballon d'Or ödüllü yıldızın 30 Haziran'a kadar geçerli olan bir "serbest kalma maddesi kullanım hakkı" olduğu belirtiliyor. Messi ve avukatları ise pandemi kaynaklı uzayan 2019/2020 sezonundan ötürü bu maddenin de süresinin uzatılması gerektiğini belirtiyor.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU FETHİYE – MARMARİS ETABINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLUYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BAŞLADI! İLK ETABI FABIO JAKOBSEN KAZANDI
Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler