07 Haziran 2017 10:30 | Son Güncelleme: 07 Haziran 2017 10:34

İşte Trabzonspor'un Vagner Love teklifi

Süper Lig’in gol kralı Vagner Love’u listesine alan Trabzonspor, Brezilyalı yıldız için teklifini bu hafta içerisinde alanya’ya iletecek. Oyuncuya yıllık 2 milyon euro, kulübüne de bonservis olarak 3 milyon euro verilmesi planlanıyor.

Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor, hücum hattını güçlendirmek adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın talimatları doğrultusunda istenen oyuncularla temasa geçen Bordo-Mavililer, listesine dahil ettikleri Vagner Love için harekete geçmeye hazırlanıyor.
 
Sezon başında Alanyaspor’un kadrosuna kattığı ve attığı 23 golle Süper Lig’de gol kralı olmayı başaran Love için 3 milyon Euro bonservis bedelinin gözden çıkarıldığı bildirildi. Şu an kulübünden 1.5 milyon Euro kazanan ve 1 sezon daha anlaşması bulunan Sambacı’ya 2 milyon Euro teklif edileceği öğrenildi.
 
Oyuncudan yana sıkıntı yok
 
Anlaşmanın ise 3 yıllık olması beklenirken, Love cephesinde bir sıkıntı bulunmadığı ifade edildi. Tecrübeli oyuncunun, Trabzon’a sıcak baktığı daha önceden bilinirken, Alanya’ya bu hafta içerisinde bu teklifin resmi olarak gitmesi bekleniyor. Ancak Akdeniz temsilcisinin, kendilerini ligden tutan yıldız futbolcuyu kolay kolay bırakmak istemeyeceği ve bonservis bedeli için 4 ya da 5 milyon Euro talep edecekleri konuşuluyor.
 
(Fanatik)

 

 

Diğer Haberler

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan Fenerbahçe maçı öncesi güçlü mesaj
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
CANLI DİNLE
MAÇ GÜNÜ