19 Ocak 2015 09:41 | Son Güncelleme: 19 Ocak 2015 09:42

İtiraf! "Beşiktaş kulübümle görüşüyor"

Kartal'ın yeni transfer hedefi, çok önemli açıklamalar yaptı.

Beşiktaş’ın orta alan transferi konusundaki hedefi Aras Özbiliz, Fanatik gazetesine konuştu.

Rusya Premier Lig ekibi Spartak Moskova’da forma giyen 24 yaşındaki sağ kanat, Kara Kartal’ın kendisine olan ilgisini doğrulayarak, “Beşiktaş, beni transfer etmek için temasa geçti. Kulübüm Spartak’la görüşmelere devam ediyorlar. Ben de babam aracılığıyla kendileriyle konuştum. Durumum yakında netleşir” ifadelerini kullandı.

Ermenistan’ın 31 Mayıs 2013’te Cezayir’le oynadığı hazırlık maçında çapraz bağlarından sakatlanan yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalan Aras Özbiliz, sağlık durumuyla ilgili olarak ise, “Çalışmalara başlayalı yaklaşık 1,5 ay oldu. Formumu bulmaya başladım” dedi.

SPARTAK 6 MİLYON DOLAR İSTEDİ

Rusya’da 2 sezon önce Kuban Krasnodar’dan 8 milyon Euro’ya Spartak Moskova’ya transfer olan tecrübeli futbolcu için kulübünün, 6 milyon Dolar’lık değer biçtiği öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi’nin de Rus temsilcisiyle pazarlıkları devam ettiği ve Ermeni futbolcuyu, satın alma opsiyonuyla kiralamak için çalıştığı bildirildi.

Diğer Haberler

61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 5. Etap: Patara’dan Kemer’e Zorlu Mücadele
Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU