10 Ağustos 2017 09:19 | Son Güncelleme: 10 Ağustos 2017 09:21

Jeremain Lens her yerde!

Kartal’ın son transferi Jeremain Lens, takımla beraber gerçekleştirilen idmanlarda orta sahanın hem sol hem de sağ tarafında görev alıyor. Şenol Güneş, Hollandalı’yı her iki kanatta da oynatmayı planlıyor.

Beşiktaş’ın, Sunderland’ten kiralık olarak transfer ettiği Jeremain Lens, teknik direktör Şenol Güneş tarafından idmanlarda farklı bir taktikle çalıştırılıyor.

Babel ve Quaresma’nın her iki kanatta da görev yapabilmesi Güneş’i, Lens konusunda da harekete geçirdi. İdmanlarda, Hollandalı futbolcuyu orta sahanın hem sağında hem solunda oynatan tecrübeli çalıştırıcı, yeni sezon öncesi takımdaki rotasyonu oturtmak üzerine çalışmalar yapıyor.

Gol peşinde

İdmanlarda takıma hızla kaynaşan ve 63 yaşındaki çalıştırıcının da beğenisi toplayan Lens, ligin ilk maçında yedek soyunacak ancak gol peşinde olacak. Güneş’in, Antalyaspor karşısında şans vermesi halinde ilk maçında golle tanışmak isteyen Lens’in, çalışmalardaki hırslı performansı göz doldurdu.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
YILDIZ ADAYI
Ümit Metin Yıldız