12 Kasım 2016 14:57 | Son Güncelleme: 12 Kasım 2016 14:58

Jeremain Lens itiraf etti!

Hollanda Milli Takımı'nda sakatlanarak Galatasaray derbisini kaçıracak olan Fenerbahçeli futbolcu Jeremain Lens, hata yaptığını söyledi.

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Jeremain Lens, Belçika maçında yaşadığı sakatlığın ardından önceki akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Ayağının tozuyla kulüp doktorlarına görünen Lens'in moralinin bir hayli bozuk olduğu öğrenildi. Şanssızlıktan yakınan yıldız futbolcu, yaşadığı hayal kırıklığını şu sözlerle dile getirdi: "Çok iyi bir grafik yakalamıştım. Bunu taçlandırmak için Galatasaray maçını bekliyordum. Üst üste iki kez aynı şansızlığı yaşamak gerçekten canımı çok sıkıyor. Belki de ben hatalıyım. Sakatlığın üstüne yaptığım beşinci maçta bu kadar zorlamasam daha doğru olabilirdi. Ancak bunu tahmin bile edemezdim."


HEDEF 13. HAFTADAKİ BEŞİKTAŞ DERBİSİ

Yapılan tetkiklerde adalesinde yırtık olan Lens'in, 20 Kasım'daki Galatasaray derbisinde forma giyme ihtimalinin bulunmadığı belirtildi. Hollandalı yıldızın 3 Aralık'ta Beşiktaş ile oynanacak maça ya da Avrupa Ligi'nde 8 Aralık'ta oynanacak Feyenoord karşılaşmasına yetişmesi bekleniyor. Lens, Feyenoord ile 29 Eylül'de oynanan maçta da aynı sakatlığı yaşamış ve ancak 24 Ekim'deki Konya maçıyla sahalara geri dönebilmişti.


DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Lens, Instagram hesabından bir mesaj paylaşarak, "Maaselef bir kaç hafta oynayamayacağım. Ancak daha güçlü dönmek için daha sıkı çalışacağım. Destek mesajlarınız için teşekkür ederim" dedi.

ÖNCEKİ SAKATLIĞINDA KAÇIRDIĞI MAÇLAR

2 Ekim Pazar Osmanlıspor: 1-1
16 Ekim Pazar Alanyaspor: 1-1
20 Ekim Perşembe M.United: 4-1

Kaynak: Sabah

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz