20 Ekim 2017 11:37 | Son Güncelleme: 20 Ekim 2017 11:38

Jeremain Lens'e gündoğdu

Kartal’da kırmızı kart cezalısı Babel’in yokluğunda Medipol Başakşehir’e karşı Lens’in sol kanatta görev yapması bekleniyor.

Monaco’yu devirerek Avrupa’daki başarılarına bir yenisini ekleyen Beşiktaş’ta gözler yeniden Süper Lig’e çevrildi. Siyah-beyazlı takım bir günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla pazartesi günü sahasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı.
 
Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Gençlerbirliği maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı olan Ryan Babel’in yerine Başakşehir karşısında Jeremain Lens’e 11’de forma vermenin planlarını yaptığı belirlendi. Monaco maçı sonrası bir kaç oyuncuyu dinlendirmeyi düşünen Güneş’in, Lens’i sol kanatta görevlendirmesi bekleniyor.
 
Formda golcüsü Cenk Tosun’u zorlu maçta ilk 11’de sahaya sürecek olan siyah-beyazlı hocanın, Monaco deplasmanında yedeğe çektiği Gökhan Gönül’e de Medipol Başakşehir’e karşı forma vereceği belirtildi. Şenol Güneş’in, Monaco’da yedek soyunan Oğuzhan’a da 11’de şans tanıması bekleniyor.

Bu arada PFDK, Babel’e 2 maç ceza verdi. Hollandalı yıldız, Başakşehir maçının yanı sıra önümüzdeki hafta Aytemiz Alanyaspor deplasmanında da forma giyemeyecek.

 

Diğer Haberler

Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı için geri sayım başladı
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz