28 Temmuz 2017 19:30 | Son Güncelleme: 28 Temmuz 2017 19:31

Jesus Navas imzayı atıyor! Kulüp binasına geldi...

Sevilla Jesus Navas'ı kente getirdi. Kulüp binasına gelerek yönetimle görüşen yıldız futbolcunun transferinin ilerleyen saatlerde tamamlanması bekleniyor.

İspanya'nın Sevilla kulübü, transferdeki iki hedefinden birinde mutlu sona ulaştı. Fenerbahçe'den Simon Kjaer ile İspanyol futbolcu Jesus Navas'ı kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlılar Navas'ın işini bitirmek üzere. 

Sevilla'dan dört yıl önce Manchester City'ye transfer olan ve Ada'da başarılı bir dönemi geride bırakan 31 yaşındaki futbolcu, bugün önce Sevilla Havaalanı'na indi, ardından babası ve menajeriyle kulüp binasında görüntülendi. Sözleşme detaylarını görüşüp imza atmaya gelen oyuncunun transferinin ilerleyen saatlerde resmen açıklanması bekleniyor. (Skorer)

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU