16 Nisan 2017 20:47 | Son Güncelleme: 16 Nisan 2017 20:48

Jose Mourinho Chelsea'yi yıktı!

Premier Lig'in 33. haftasında lider Chelsea deplasmanda Manchester United'a 2-0 mağlup oldu. Jose Mourinho, eski takımı Chelsea'yi devirerek şampiyonluk yolunda önemli bir kayıp yaşattı.

Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Chelsea deplasmanda Manchester United ile karşılaştı.

Ev sahibi ekip zorlu mücadeleyi 2-0 kazanarak lider Chelsea'ye büyük bir çelme taktı.

Maça hızlı başlayan MANU 7. dakikada Rashford'un golüyle 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Manchester United ikinci yarıya da istekli başlayarak 49. dakikada Herrera'nın golüyle farkı 2'ye çıkardı. Kalan bölümde Chelsea'nin farkı azaltma çabaları sonuç vermeyince Manchester United evinde maçı 2-0 kazandı.

Bu mağlubiyetle birlikte Chelsea 75 puanda kalırken, ikinci sıradaki Tottenham'la arasındaki fark 4 oldu. Manchester United ise 2 maç eksiğiyle 60 puana yükselerek 5. sırada yer aldı.

United önümüzdeki hafta Burnley deplasmanına çıkacak, Chelsea ise evinde Southampton'u konuk edecek.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
BAHİS MASASI
Sarper Can Ayaz