07 Eylül 2020 12:21 | Son Güncelleme: 07 Eylül 2020 12:22

Josef de Souza'ya 1+1 yıllık resmi teklif

Beşiktaş, Al-Ahli ile sözleşmesini fesheden eski Fenerbahçeli Josef de Souza'ya 1+1 yıllık resmi teklifini yaptı. Siyah-Beyazlılar, Brezilyalı ön liberoya 1 milyon euro maaş önerdi. Tarafların önümüzdeki günlerde bir araya gelip transferi sonuçlandırması bekleniyor.

(Takvim)

Beşiktaş Fenerbahçe'de 3 sezon kaldıktan sonra Al- Ahli'ye giden Josef de Souza'ya resmi teklifte bulundu. Siyah-Beyazlı yönetim Suudi Arabistan kulübü ile olan sözleşmesini fesheden ve bonservisi elinde bulunan 31 yaşındaki Brezilyalı orta saha ile görüşme gerçekleştirerek transfer teklifi yaptı.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDECEK

Beşiktaş Yönetimi Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığını ifade eden De Souza'ya 1+1 yıllık öneri yaptı ve yıllık 1 milyon euro maaş teklifi sundu. Brezilyalı yıldız ve menajeriyle yapılan görüşmelerin devam ettiği gelen bilgiler arasında.

FENERBAHÇE'DE 136 MAÇA ÇIKTI

Tarafların önümüzdeki günlerde bir kez daha araya gelerek bu transferi sonuçlandırması bekleniyor. 31 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe forması altında toplam 136 maça çıkmış ve fileleri 16 kez havalandırmıştı.

BU HAFTA GELİŞMELER OLABİLİR

Beşiktaş Yönetimi'nin bu oyuncu için Sergen Yalçın'dan da onay aldığı ortaya çıktı. sında. Bu transferde bu hafta içinde çok önemli gelişmelerin yaşanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE