05 Temmuz 2019 16:37 | Son Güncelleme: 05 Temmuz 2019 16:42

Kampı terk etmekle tehdit etti!

Afrika Kupası'nın geride kalan bölümünde sadece 17 dakika sahada kalan Diagne ile Senegal Milli Takım teknik direktörü Aliou Cisse arasında sert bir tartışma yaşandığı ortaya çıktı.

(Sabah)

Cisse'nin, daha fazla süre isteyen Galatasaraylı futbolcuya, "30 gol attığın için burada bizimlesin ama o kadar" cevabını verdiği öğrenildi. Golcü oyuncunun ise hocasını, Uganda maçında da şans bulamazsa kampı terk etmekle tehdit ettiği ileri sürüldü.

Cisse daha önceki dönemde de Demba Ba'yı Beşiktaş'ta en iyi olduğu dönemde Süper Lig'de oynadığı için kadroya almamıştı.

Sezonu gol kralı olarak tamamlayan Mbaye Diagne, Galatasaray formasıyla 17 resmî karşılaşmada 11 gol 2 asistlik performans gösterdi.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN