01 Eylül 2016 10:45 | Son Güncelleme: 01 Eylül 2016 10:46

Kaplan'da Jurcic sahne aldı

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Adanaspor’da Engin İpekoğlu’nun istifasıyla boşalan ‘teknik direktörlük’ görevine getirilen Hırvat teknik adam Krunoslav Jurcic, ilk antrenmanına çıktı. Takımına pas ve top kapmanın yanında taktik ağırlıklı bir çalışma yaptıran deneyimli teknik adam, zaman zaman idmanı durdurarak, oyuncularına uyarılarda bulundu.

12 yıl aradan sonra yeniden Spor Toto Süper Lig’e yükselen Adanaspor’da ‘Krunoslav Jurcic’ dönemi resmen başladı. Engin İpekoğlu’nun istifasıyla ‘teknik direktörlük’ görevine getirilen Hırvat teknik adam, takımının başında ilk antrenmanına çıktı. Deneyimli hoca, takımına pas ve top kapmanın yanında taktik ağırlıklı bir çalışma yaptırırken, oyuncularıyla da yakın diyaloglar kurup, onlara uyarılarda bulundu.
 
JURCİC İLE İLK ANTRENMAN

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Toros Kaplanı, Gaziantepspor maçının hazırlıklarına da ara vermeden sürdürüyor. Osman Yereşen Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda turuncu-beyazlılarla 2 yıllık resmi sözleşme imzalayan Krunoslav Jurcic de takımın başında ilk idmanına çıktı. Antrenman, ısınma koşularıyla başladı, sonrasında pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti.
 
FUTBOLCULARA İLK UYARILAR

Yaklaşık bir saat süren idmanda oyuncularıyla yakın diyaloglar kuran Jurcic, zaman zaman çalışmayı durdurup, futbolculara neyi nasıl ve ne şekilde yapmaları gerektiği konusunda uyarılarda da bulundu. Öte yandan, Jurcic’in yardımcıları da belli oldu. Buna göre; Omrcen Ceko ve Serhat Galimane de teknik ekipte görev yapacak. Teknik ekibin kondisyoneri Vedran Naglic olurken, Mustafa Şentabaklar ise kaleci antrenörlüğü görevini sürdürecek.

Akşam

Diğer Haberler

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan Fenerbahçe maçı öncesi güçlü mesaj
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz