03 Şubat 2021 11:51 | Son Güncelleme: 03 Şubat 2021 11:52

''Kaptan olacak adam''

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Ozan Kabak'ı öve öve bitiremedi: "Ozan Kabak, gerçekten çok büyük bir yetenek. Onunla çalışmak için sabırsızlanıyoruz. Eski hocası David Wagner, Ozan Kabak'ın takımın gelecekteki kaptanı olacağını söylerdi."

(AKŞAM)

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Ozan Kabak ile ilgili konuştu: “Ozan Kabak, gerçekten çok büyük bir yetenek. Onuna çalışmak için sabırsızlanıyoruz. Eski hocası David Wagner, Ozan Kabak’ın takımın gelecekteki kaptanı olacağını söylerdi. Çok düzgün bir karakter. Türkiye’de istediği takımda oynardı ama başka bir ülkeye gitmeyi seçti. Öğrenmek istiyor, burada öğrenebilir. Genç yaşta Önce Stuttgart'a, ardından Schalke'ye gitti.”

"ÇOK GURURLUYUM"

İngiliz ekibinde 19 numaralı formayı giyecek olan milli yıldızımız Ozan Kabak, transferi ile ilgili “Çok gururluyum, mutluyum. İnşallah ülkemi en güzel şekilde temsil edeceğim. Çok çalıştım, çok uğraştım bunun için. Çok heyecanlıyım. Kafamdaki tek şey, bir an önce antrenmanlara çıkmak ve hocamla tanışmak. Van Dijk, bence dünyanın en iyisi. Onunla birlikte aynı formayı giymek, tandem oluşturmak benim için bir rüya" ifadelerini kullandı.

OPSİYONU 18 MİLYON POUND

Liverpool, Ozan Kabak’ı 6 aylığına kiraladı. İngiliz ekibi 6 aylık dönem için Schalke’ye 1 milyon 100 bin euro ödeme yapacak. Satın alma opsiyonu 18 milyon pound.

ASGARİ ÜCRETE İMZA ATMIŞTI

Ozan Kabak; 2016-17 sezonunun sonunda Galatasaray’la o zamanki asgari ücret olan 1.404 TL’ye profesyonel sözleşme imzalamıştı.

"ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN"

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’ndan Ozan Kabak ile ilgili bir paylaşım yaptı. Bakan Kasapoğlu paylaşımında “Asla yalnız yürümeyeceksin! ifadelerine yer verdi.

"YOLUN AÇIK OLSUN"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, eski öğrencisi Ozan Kabak için şu mesajı paylaştı: “Güvenimi, gurura çevirdin evlat. Yolun açık olsun, yüzün hep gülsün...”

"ONA İYİ BAK"

Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Ömer Bayram, çocukluk arkadaşı Virgil Van Dijk'a seslendi: "Ona iyi bak kardeşim, belki bir gün birlikte Sarı-Kırmızılı forma altında oynarsınız.“

MATIP SEZONU KAPATTI

Öte yandan, Liverpool, Virgil van Dijk’in ardından bir diğer stoperi Joel Matip’in de sezonu kapattığını duyurdu. Bu olumsuz gelişmeler sonrası Ozan Kabak’ın kısa süre içinde formayı kapması bekleniyor. 

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BODRUM – KUŞADASI ETABI İLE DEVAM ETTİ
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer