18 Aralık 2016 15:32 | Son Güncelleme: 18 Aralık 2016 15:32

Karabük ile Konya birbirine diş geçiremedi!

Karabükspor ile Konyaspor, Süper Lig'in 15. haftasında kozlarını paylaştı. Maç Rangelov ile Yatabare'nin karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.

Süper Lig'de son iki maçından puan çıkartamayan Karabükspor, son haftaların formda takımı Atiker Konyaspor ile karşı karşıya geldi.

Karabükspor'un Traore ile bir penaltıdan yararlanamadığı maç Rangelov ile Yatabare'nin karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.

Aykut Kocaman'ın Konyaspor'u bu beraberlikle birlikte puanını 24'e çıkardı, aynı zamanda yenilmezlik serisi 6 maça yükseldi.

Son 2 maçını kaybeden Igor Tudor'un Karabükspor'u ise 17 puana yükselerek ligde bir basamak yükseldi ve 12. sırada yer aldı.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu