29 Kasım 2017 18:40 | Son Güncelleme: 29 Kasım 2017 18:41

Kardemir Karabükspor kupada moral buldu

Süper Lig'de son 10 maçın 9'unu kaybeden Kardemir Karabükspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında sahasında İstanbulspor'u 2-1 mağlup etti.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Kardemir Karabükspor, sahasında konuk ettiği TFF 1. Lig takımı İstanbulspor'u 2-1 yendi ve rövanş için avantajı eline geçirdi.

Süper Lig'de son oynadığı 10 maçta 9 yenilgi alan ve zor günler geçiren Karabükspor'a moral olan galibiyette goller, 36. dakikada Yevhen Seleznyov ve 45. dakikada Serdar Deliktaş'tan geldi.

TFF 1. Lig'de iyi bir görüntü ortaya koyan İstanbulspor, tur ümitlerini rövanş maçına bırakırken İstanbul ekibinin tek golünü 63. dakikada Şaban Genişyürek attı.

İstanbulspor ile Karabükspor, 12 Aralık tarihinde rövanş maçında İstanbul'da karşı karşıya gelecekler.

Sporx

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu