18 Mayıs 2015 20:03 | Son Güncelleme: 18 Mayıs 2015 21:56

Kartal havlu attı

Beşiktaş, Torje'nin kornerden attığı golle Konyaspor'a 1-0 mağlup oldu, şampiyonluk yarışına matematiksel olarak havlu attı.

Maça istediği gibi başlayamayan Beşiktaş, ileri uçta organize olmakta zorlandı. Siyah beyazlılar adına ilk ayrının tek pozisyonu 39'da gelirken Demba Ba karşı karşıya pozisyonda keleci Kaya'yı geçemedi.

İkinci yarıda ise daha hareketli bir Beşiktaş vardı. Devrenin başında Demba Ba ve Olcay'ı oyundan alan teknik direktör Biliç Kerim Frei ve Cenk Tosun'u sahaya sürdü. Galibiyet golü için yüklenen siyah beyazlılar çok ilginç bir golü kalesinde gördü.

Dakikalar 81'i gösterirken Torje'nin kullandığı köşe vuruşunda top doğrudan kaleye gitti ve Beşiktaş ağlarıyla buluştu.

Bu ilginç golle geriye düşen siyah beyazlılar beraberlik için vites arttırsa da kalan dakikalar gol için yeterli olmadı ve Konyaspor maçı 1-0 kazandı.

Lig TV

Diğer Haberler

61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 5. Etap: Patara’dan Kemer’e Zorlu Mücadele
Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
İlker Duralı ve Musa Mutlu