12 Mart 2015 10:53 | Son Güncelleme: 12 Mart 2015 10:54

Kartal‘a sitem ‘Artık devamlı oynasam...‘

"Sonradan girdiğim maçlarda adapte olmam zor oluyor. 11 başladığımda kendimi iyi hissediyorum. Devamlı oynarsam performansım artacak ve daha faydalı olacağım."

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'la görüşen Diego Ribas, bir de istekte bulundu

Fenerbahçe'nin bu sezonki tek transferi Diego Ribas yedek kalmaktan bıktı. Galatasaray derbisine 11'de başlayan ve performansıyla da beğeni alan Brezilyalı, oyundan alınmasına ise tepki gösterip yine takımı beklemeden stattan ayrılmıştı.

10 Numara'nın Teknik Direktör İsmail Kartal'la görüşme yaptığı ve sıkıntılarını dile getirdiği öğrenildi. Diego, İsmail Kartal ile yaptığı görüşmede, takıma daha faydalı olması için düzenli olarak 11 oynaması gerektiğini söyledi. Yıldız futbolcu, "Sonradan girdiğim maçlarda adapte olmam daha zor oluyor. Ama 11 başlayınca katkı sağlıyorum. Kendimi iyi hissediyorum. Artık devamlı oynarsam performansım artacak" dedi.

Kartal'ın oyuncusuna moral verdiği ve isteğini maçların gidişatına göre değerlendirmeye çalışacağını söylediği belirtildi. Sabah

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz