16 Şubat 2015 14:58 | Son Güncelleme: 16 Şubat 2015 15:00

Kartal'da Cenk Tosun sevinci

Antrenmana istirahat izinlisi olan Alexander Milosevic, menisküs ameliyatı olan İsmail Köybaşı, tedavi olan Tolga Zengin katılmadı. Cenk Tosun takımla birlikte çalışmalara başladı.

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. Koşu sonrası dünkü maçta oynayan oyuncular streching yaparak antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise önce 5-2, dar alanda kontrol pas çalışması ve 2-2 çalışma yaptı. Yarım sahada çift kale maç ile antrenman sona erdi.
 
Beşiktaş, hazırlıklarını yarın saat 11.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla sürecek.
 
Siyah-Beyazlılar, 18 Şubat Çarşamba günü saat 10.00’da özel uçakla İngiltere’ye gidecek ve son çalışmasını maçın oynanacağı statta TSİ 20.00’de yapacak.

AA

Diğer Haberler

61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 5. Etap: Patara’dan Kemer’e Zorlu Mücadele
Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
CANLI DİNLE
BİLYONERSEN KAZANIRSIN
Kerem Vatan