21 Mayıs 2015 10:42 | Son Güncelleme: 21 Mayıs 2015 10:43

Kartal‘dan takıma: ‘Sivas‘ı gördünüz...‘

F.Bahçe’nin teknik patronu, “Sivas’ı gördünüz, ilk maçta 4-1 yenilmesine rağmen rövanşta az kalsın turu geçecekti… İlk maç 0-0’mış gibi oynayın. Kupa da lig kadar önemli” uyarısını yaptı.

F.BAHÇE Teknik Direktörü İsmail Kartal, öğrencilerini Bursa karşısında ilk maçtaki 2-1’lik galibiyete güvenmemeleri konusunda uyarırken, Sivasspor örneği verdi. Futbolcularına G.Saray-Beşiktaş derbisini ve Başakşehir ile oynayacakları maçı düşünmelerini yasaklayan Kartal, “F.Bahçe mücadele ettiği her kulvarda şampiyonluğu hedefler. Camia için Süper Lig şampiyonluğu kadar, Türkiye Kupası da değerli. Bunun gereğini yerine getirin” dedi.

TİMSAH BİZE SALDIRIR

Bursaspor’un Türkiye’nin en iyi hücum eden takımlarından biri olduğuna dikkat çeken Kartal, “İşimiz kolay oymayacak. Kaldı ki ilk maçtaki skor anlamında Bursa’nın Sivas’tan daha fazla umudu var. İlk maçı 4-1 kaybeden Sivas az kalsın rövanşta turu geçecek skoru bulacaktı. Bursa’nın da umudu var ve gol için saldıracaklar. Dikkatli olun” uyarısı yaptı.

EMENİKE İLK 11’DE

Futbolcularından sahaya ilk maç skorunun 0-0’mış gibi çıkmalarını isteyen İsmail Hoca, Bursa karşısına aslardan kurulu bir takım sürecek. Bursa’daki ilk maçta galibiyeti getiren isimler arasında yer alan Emenike’nin iyileşmesinin ardından takımdaki yerini alması bekleniyor. Emre dinlendirilirken, ligde cezalı olan Gökhan Gönül forma giyebilecek. Akşam

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer