02 Nisan 2015 15:40 | Son Güncelleme: 02 Nisan 2015 15:41

Kartal'ın istediği yıldız Roma yolunda

Beşiktaş'ın da gündeminde olan Fransız orta saha Rio Mavuba, Roma'ya gidebileceğinin sinyallerini verdi.

Adı geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ile anılan Lille'de forma giyen Rio Mavuba, geleceği hakkında kısa bir açıklama yaparken, Roma'nın da gidebileceği alternatiflerden olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın Atiba yerine orta sahaya düşündüğü Mavuba, basına verdiği röportajda Roma iddialarının sorulması üzerine Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia ile aynı menajerler çalışmalarına rağmen böyle bir teklif duymadığını söyledi ve ''Garcia ile menajerlerimiz aynı ancak ben menajerimden böyle bir ilgi olduğunu duymadım. Gelecek sezon nerede olacağımı ben de bilmiyorum. Roma bu alternatiflerden biri olabilir. Garcia Roma'da kalırsa, benimle Fransa'dan da tanışıyor. Çok rahat iletişime geçebilir ancak şuan için ne olacağını bilmiyorum'' ifadelerini kullandı.

Lille'de forma giyen 31 yaşındaki Mavuba'nın sözleşmesi sezon sonunda biteceği için birçok kulübün gündeminde yer aldığı belirtiliyor.

Sporx

Diğer Haberler

61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 5. Etap: Patara’dan Kemer’e Zorlu Mücadele
Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
CANLI DİNLE
BAHİS GÜNLÜĞÜ
Muhammed Karadağ